Home Nieuwsberichten JK PaMa en Koor Connection zingen samen Paaswake (26 maart) in de H. Antonius Abtkerk

JK PaMa en Koor Connection zingen samen Paaswake (26 maart) in de H. Antonius Abtkerk

JK PaMa en Koor Connection zingen samen Paaswake (26 maart) in de H. Antonius Abtkerk

Op 26 maart a.s. zullen JK PaMa en Koor Connection samen de Paaswake in de H. Antonius Abtkerk muzikaal ondersteunen.

Van oudsher is er een band tussen JK PaMa en Koor (voormalig JK) Connection. PaMa staat voor Paulus-Martelaren, omdat het jongerenkoor toendertijd in de Pauluskerk en de Martelaren kerk zong in Den Haag. De Pauluskerk (en tevens ook de Martelaren kerk) is enkele jaren geleden gesloten, maar viel binnen de parochiegrenzen van de huidige parochie Den Haag-Zuid, De Vier Evangelisten. De dirigenten van de twee koren kennen elkaar goed en hebben ooit samen gezongen in het Nationaal Jongerenkoor. Meye (nu dirigent Connection) is in het verleden ook dirigent geweest van JK PaMa.

De twee koren zullen bijna alle liederen gezamenlijk uitvoeren. Naast de gebruikelijke Paasliederen zijn dat o.a. de liederen: ‘Tederheid’, ‘Ik heb je iets te zeggen’ en ‘May it be’. Daarnaast zingt ieder koor een lied. PaMa zingt ‘Kun je vechten zonder strijd’ en Connection zingt ‘You are the light’.

De viering zal op 26 maart om 22.00 uur aanvangen in de H. Antonius Abtkerk aan de Scheveningseweg 233. U bent van harte uitgenodigd.