Home Nieuwsberichten Kooruitje 2015

Kooruitje 2015

Kooruitje 2015

Traditiegetrouw geniet koor Connection ieder jaar van een kooruitje. Dat doen we met afwisselende activiteiten: gezellig samen op pad, wat eten en wat drinken. Dit is meestal op een verrassende locatie in Nederland of nabije omgeving, zoals in 2014 op de locatie van de Abdij van Averbode.

Dit jaar zijn we dichtbij huis gebleven, namelijk in Den Haag. Het thema van dit jaar was: leer Den Haag (beter) kennen. We kregen een opdracht om met foto’s een eigen verhaal (of lied) rondom Den Haag te maken, waarbij een competitie-element niet mocht ontbreken: het winnende team zou een passend cadeau krijgen! Aansluitend hebben we met z’n allen onder het genot van een drankje en wat hapjes een informatieve en vooral gezellig rondvaart door de grachten van de Hofstad gemaakt.

Een zeer geslaagde dag! Het winnende team had een zeer geslaagde versie gemaakt van het alom bekende lied “Oh oh Den Haag”. Nu willen jullie vast weten wat het toepasselijke cadeau was. Maar ja, da’s nog even afwachten, want dat weten wij ook nog niet 😉