Home Nieuwsberichten Projectkoor vastentijd: breng zingend de 40-dagentijd door

Projectkoor vastentijd: breng zingend de 40-dagentijd door

Projectkoor vastentijd: breng zingend de 40-dagentijd door

START PROJECTKOOR VASTENTIJD

Breng zingend de 40-dagentijd door…

De 40-dagentijd, een tijd van bezinning, maar ook een tijd om verbinding te zoeken. Hoe mooi is het om deze tijd met gezang te vullen. Het koor Connection nodigt je uit om zeven weken op de dinsdagavonden met ons mee te zingen. Zo vormen we een projectkoor dat toewerkt naar Pasen. We vieren Pasen gezamenlijk op 31 maart in de Pastoor van Arskerk en begeleiden daar de Paasviering met onze liederen. Het repertoire dat we gaan instuderen is gevarieerd en voornamelijk Nederlands- en Engelstalig, van licht klassiek tot pop en over het algemeen vierstemmig.

Wat: projectkoor 40-dagentijd

Voor wie: iedereen die van zingen houdt in de leeftijd van 20-51 jaar.

Wanneer: [heeft reeds plaatsgevonden]

Waar: Pastoor van Arskerk, Aaltje Noorderwierstraat 6

Aanmelden: stuur een mailtje naar info@koorconnection.nl

Kosten: deelname is gratis Meer informatie of vragen: kijk op www.koorconnection, of stuur een mailtje naar info@koorconnection.nl

Extra leuk: de paasviering is in samenwerking met projectkinderkoor Alle-4. Gezamenlijk zingen we een prachtig meerstemmig nummer. Heb je kinderen in de leeftijd van 4 tot 12? Meld ze aan bij het projectkinderkoor via alle4kinderkoor@gmail.com en beleef samen een muzikaal Pasen. Het kinderkoor zal in de weken voor Pasen enkele keren bij elkaar komen om de liederen in te studeren.