Home Nieuwsberichten Zing je mee in ons kerstkoor?

Zing je mee in ons kerstkoor?

Zing je mee in ons kerstkoor?

Kom mee zingen in het kerst-projectkoor van koor Connection. Iedereen die kan zingen in de leeftijd 18-47 jaar is welkom, noten kunnen lezen is niet noodzakelijk. In zeven repetities studeren we een volledig vierstemmig kerstrepertoire in, van bekende meezingers als ‘stille nacht’, lichte muziek als ‘Star Carol’ tot het meer klassieke stukken als ‘alleluia’.

De repetities zijn elke dinsdagavond vanaf 12 november van 20:00 uur tot 22:00 uur in de Pastoor van Arskerk aan de Aaltje Noordewierstraat nr. 4. We starten het project met een gezellige kick-off op zondagmiddag 10 november van 13:30 uur tot 15:30 uur. Tijdens deze bijeenkomst maken we kennis met elkaar, krijgt iedereen het repertoire en zullen we een eerste aanzet geven met het instuderen van de liederen.

We werken toe naar een uitvoering in de Pastoor van Arskerk tijdens de nachtmis op kerstavond, 24 december om 22:00 uur.

Schrijf je nu in! Er zijn geen kosten aan verbonden. Wil je je inschrijven of meer informatie hebben? Stuur een mail naar kerstkoor@koorconnection.nl